addCar rental conditions

Other countries
Select your country
bullet Albaniabullet Bulgaria
bullet Croatiabullet Estonia
bullet Finlandbullet Greece
bullet Latviabullet Lithuania
bullet Moroccobullet Netherlands
bullet Polandbullet Romania
bullet Ukrainebullet United States
Frie kilometre
På grund af danske skatteregler gælder priserne udelukkende for personer som har bopæl udenfor Danmark. Personer der bor i Danmark har en kilometerbegrænsning på 100km om dagen. Alle andre har frie kilometre og kan køre så meget de vil uden ekstra beregning.
 
Få kredit indtil returnering
Få kredit indtil bilen returneres. Ingen penge vil blive trukket fra Deres kreditkort i begyndelsen af udlejningen.
 
Klare betingelser
Ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser
 
Reservation
Reservering er gratis på www.addcar.com; Deres reservation er garanteret. Hvis De har brug for at ændre Deres reservation så kontakt addCar’s afdeling - klik her og angiv Deres reservationsnummer og den ønskede ændring.  Hvis De har behov for at afbestille så kontakt addCar’s afdelling – klik her. Afbestillinger op til 48 timer før afhentning er gratis. Hvis De ikke afhenter Deres bil og ikke afbestiller Deres reservation vil det fulde beløb bliver trukket på Deres kredit kort.
 
Lejepris
AddCars lejepriser er for minimum 24 timer og inkluderer vedligehold og lovpligtige forsikringer. Benzin er ikke inkluderet. 1/3 af den daglige pris vil blive lagt til for hver påløben time udover 24 timer. Hvis en lejedag strækker sig udover 24 timer med mere end 2 timer vil en fuld dags leje blive lagt til.
 
Ekstra chauffør
Gratis, men skal registreres
 
Minimumalder
Chaufføren skal være minimum 21 år gammel
 
Betaling
Vi accepterer følgende kreditkort: VISA, Master Card og American Express. Vi udlevering af bilen vil der blive trukket et depositum på 425€ fra Deres kreditkort som sikkerhed for betaling. Ved tilbagelevering vil depositummet blive frigjort og en endelig opgørelse vil blive udarbejdet. Depositummet belaster ikke kreditkortet. Vi accepterer ikke kontant betaling. Alle priser angivet i Euro vil blive debiteret kreditkortet i lokalvaluta hvis den ikke er Euro, i henhold til bankkurs.
 
Påkrævet identifikation
Lejer/chauffør skal fremvise et gyldigt pas/ID og kørekort. All chauffører skal have et B-kategori kørekort og have 2 års legal køreerfaring. Chauffører med kørekort i ikke-alfabet skal have et internationalt kørekort.
 
Ulykkes- og skadesforsikring (CDW)
Ved at acceptere CDW bliver lejers ansvar for skader på den udlejede addCar bil reduceret til 700€. Der er dog følgende undtagelser:

·          Lejer er ansvarlig for alle skader på bilen indklusiv hjul og dæk selvom lejer ikke selv er skyldig i skaden

·          I tilfælde af totalskade er lejers ansvar reduceret til 10% af bilens værdi

·          CDW dækker ikke for skader på interiør eller interne ekstradele

·       Lejer er ansvarlig for den fulde reparationsomkosting/bilens værdi i tilfælde af total skade hvis skaden er sket som følge af uagtsomhed, forårsaget under indflydelse af alkohol eller narkotiske stoffer

·          Lejer er ansvarlig for det fulde beløb for reparation af udlejningsbilen i tilfælde af at uheldet eller skaden ikke er meldt til politiet eller til addCar

 

Tyveriforsikring (TP)
Ved at acceptere TP er lejers ansvar i tilfælde af tyveri af den udlejede bil fra addCar eller dele heraf reduceret til 10% af dens værdi. Lejer er ansvarlig for op til den fulde værdi af bilen hvis, i tilfælde af tyveri, følgende dele ikke er returneret eller andre dele af udlejningskontrakten ikke er opfyldt: Nøgler, fjernbetjening, bilens registreringspapirer. Radio og andre dele af interiøret er ikke dækket af TP.
 
Super Collision and Damage waiver (SCDW)
Ved at acceptere og betale et ekstra gebyr på 18€ om dagen fritages lejer for ansvar i tilfælde af uheld og skader. Denne ekstra forsikring dækker ikke i tilfælde af totalskade eller tyveri.
 
Ud- og tilbagelevering
Ud- og tilbagelevering er gratis i åbningstiden. Der opkræves 20 Euro udenfor åbningstider.
 
Bøder og tabte dokumenter
I tilfælde af bilens dokumenter eller bilnøgler er tabte vil lejer blive opkrævet 260€. Lejer er alene ansvarlig for alle bøder eller gebyrer der måtte tilkomme som følge af en overskridelse af færdselsloven. Såfremt addCar må betalen bøder eller afgifter på vegne af lejer, tilkommer et gebyr på 100% af bødens beløb.
 
Kørselsrestriktioner
Det er tilladt at køre uden begrænsning i Skandinavien. Kørsel udenfor Skandinavien er kun tilladt med tilladelse fra addCar rental. Kørsel uden tilladelse medfører at forsikringerne er ugyldige og lejer personligt er fuldt ansvarlig.
 
Til rådighed
De viste biler er udelukkende eksempler på biler indenfor hver kategori og kan blive udskiftet med en anden bil i samme kategori med det samme udstyr uden forudgående annoncering. AddCar har retten til at ændre bilen til en anden i samme kategori end den viste eller til en bil i en højere kategori uden forudgående besked.
 
Benzin
Bilerne udleveres med fuld tank og forventes tilbageleveret med fuld tank. Hvis bilen tilbageleveres med mindre end fuld tank, vil der blive opkrævet 3 Euro per liter benzin der skal påfyldes.
GO THE SMART WAY
  • See our wide selection of cars
DRIVING RULES
See the driving rules in:
FREE MILEAGE
  • Drive the vehicle as much as you please, with no mileage fee
EXTRA INSURANCE
You get:
  • No self risk if collision & damage
  • Cancellation: Money back guarantee